joi, 11 mai 2017

Carbune activ numit si activat sau medicinal

Cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, este utilizat în cosmetică pentru efectul purifiant și detoxifiant, pentru curățarea pielii de impurități, reziduuri și excesul de sebum.

Detoxifiere cu carbune activ - reţeta pentru elimi­narea accelerată a toxinelor

Se amesteca bine o linguriţa de cărbune medicinal cu două-trei lin­guriţe de ulei de măsline extravirgin sau cu ulei de cocos bio virgin.
Rezultă o pastă care se înghite cu apă, dimineaţa, pe stomacul gol pentru un efect mai puternic. Cura durează 3-4 săptămâni.

Efectele sunt mul­tiple: elimină accelerat acidul uric din sânge, reglea­ză valorile creatininei (ridicate, în cazul bolnavilor cronici de rinichi), stimulează evacuarea bilei, fiind indicată dispepticilor şi celor cu crize biliare frec­vente. Se foloseşte şi în cazul acneei şi al persoa­nelor cu boli cronice de piele, întrucât are proprietatea de a "curăţa pielea".

În primele două săptămâni de cură, pot apărea simptome cum ar fi schimbarea mirosului corpului sau al secreţiilor, valuri pasagere de transpiraţie fără un motiv aparent - simptome cla­sice ale proceselor de detoxifiere.

Cura cu cărbune şi ulei de măsline în­tinereşte corpul cu 2-3 ani, ajută la cură­ţarea sângelui şi la primenirea res­piraţiei, reglând toa­te procesele di­gestive. În cazul per­soanelor con­stipate, se recomanda şi adminis­trarea, în paralel, a unor laxative.


Sapun cu carbune activ


Un sapun ideal pentru ten gras predispus la acnee. Carbunele activ are proprietatea de a absorbi toxinele si grasimile, patrunde adanc in straturile pielii si curata porii eliminand eficient punctele negre, iar fata ramane curata si luminoasa. 

Ajuta si in caz de infectii bacteriene cutanate, curata pielea fumatorilor, benefic pentru pielea expusa la poluare sau substante chimice toxice.

Uleiul esential de lemongrass este un bun dezodorizant, de ajutor celor ce au probleme cu transpiratia urat mirositoare a picioarelor si axilelor, fiind un bun vasodilatator ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, tonifica pielea si musculatura.



Sapunul este foarte eficient in tratarea celulitei si cei ce au o circulatie limfatica si sanguina deficitara.

Mod de folosire: puneti sapunul pe pielea umezita si masati cu miscari delicate.

www.cosmetice-handmade.ml - Sapun cu carbune activ, 30 gr -  citeste mai departe >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP Saptamanal din cele mai citite articole

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...