ARTICULATIIDURERI DE GENUNCHI

Dureri de genunchi

Unguent cu efect analgezic de incalzire pentru dureri de genunchi

Se amestecă o linguriță de sare cu o lingurita de bicarbonat de sodiu. Adăugați la acest amestec 7 picături de iod.

Se unge genunchiul se infasoara in tifon de bumbac  si se lasa  timp de 15 minute.

Se clătește cu apă apoi se unge cu o crema grasa. Efectele pozitive apar după 5 - 6 aplicari.
BURSITA, TENDINITA


In formele non-severe sau cronice ale bolii se poate apela la leacuri traditionale. Iata cateva retete populare.

Taie cateva frunze de Kalanchoe, și punele în frigider sau intr-un loc întunecat și răcoros pentu o zi. După o zi stoarce sucul din frunze și aplica pe zona inflamata. In primele zile, este necesar să se schimbe compresele de 5 -6 ori pe zi. Nu este suficient doar pe timp de noapte.

In bursita cronica sunt de ajutor compresele cu frunze proaspete de brusture sau varza. Se unge locul dureros cu ulei vegetal sau smantana grasa peste care se aplica foaia de varza sau brusture ( cu partea dinspre interior a frunzei pe picior). Infasoara cu o carpa de bumbac calda.

Tratamentul este de durata, nu mai putin de 1 - 2 luni. In timpul asta simptomele inflamatorii vor disparea, iar lichidul se va retrage incetul cu incetul.PENTRU A DIZOLVA SARURILE DEPUSE PE ARTICULATII SI A REDUCE DUREREA


Se pune o compresa în fiecare noapte cu 200 ml apă caldă  in care se dizolvă 1 lingura de bicarbonat de sodiu. Se umezește cu soluția o carpa de bumbac și se aplica pe genunchi timp de 15 minute, după care se spală si se unge cu o crema grasa.

Noaptea se infasoara zona cu bandaje din lână naturală. Intern se face un tratament cu suc de ridiche neagra - cateva linguri (aproximativ 2-3) pe zi.


aurora meculescu - Rețeta pentru depuneri de săruri minerale în încheieturi


Eu locuiesc în sudul Italiei de 10 ani.Pe aici cresc dafinii cum cresc la noi corcodușii!Bătrânii încă îl folosesc foarte mult.O fiertură concentrată de dafin e indispensabilă în caz de răceală,uneori în amestec cu mușețel.N-am auzit să fie cineva alergic sau să aibă probleme!

Rețeta pentru depuneri de săruri minerale în încheieturi este așa: 12 frunze mari de dafin fierte în un litru de apă până scade la jumătate, apoi se pun intr-un termos, așa fierbinți, până a doua zi, când se consumă zeama în cursul dimineții, până la prânz. Dă rezultate cam după o lună!

Faceți totuși testul antialergic pentru siguranță. Am întâlnit atâtea forme de alergii și intoleranțe, că nu mă mai miră nimic. Efecte colaterale ar fi urină colorată și usturătoare și coșulețe mici care dispar după vreo 10 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP Saptamanal din cele mai citite articole

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...